Przez naszą pielgrzymkę przewinęły się tysiące ludzi, dlatego bardzo mnie martwi ilość osób dyskutujących na tej , w końcu naszej stronie. Postanowiłem zrobić statystyki tej strony, i ...... przeraziłem się , bo wyglądają one tragicznie. Pod koniec roku na stronie było napisanych ogółem około 900 postów , z czego połowę napisały trzy osoby: Kaja około 180, Puniek około 130, Alicja około 120, daje to prawie połowę całości forum. Wynika z tego że jest to forum trzech osób, z których tylko jedna tak na prawdę bywała na pielgrzymkach. Ja byłem na pielgrzymce chyba 26 razy, chętnie bym tu spotkał znajomych, ale oprócz Alicji, nikogo z dawnych czasów tu nie znajduję. Wypadało by w tym momencie zastanowić się , co się stało z naszym środowiskiem ? Czy to sam Szpak ludzi zniechęcił, przed kilku laty bardzo krytykowanym manewrem przesuwając się w prawą stronę, czy też sama strona zniechęca ? Nawet statystyki życzeń Andrzejkowych są smutne : 18 wpisów w temacie ! W tym 4 Szpaka , 3 Kai, dalej nie liczę . . . Jak naprawić sytuację ? Ma ktoś pomysł ? Czy pomysłem na naprawę sytuacji jest sprowadzenie na mnie ,,najemników'' ż forum ,, hipisi 80'' , co Kaja właśnie usiłuje zrobić ? Cytuję jej wpis z ,,hipisi 80'' ,, Witajcie.Mam pytanie. Nasza strona jest jakoś tam powiązana z hipisami. Może nie do końca, ale pisze tam Puniek. Chciałam zapytać, jako prowadząca tę stronę, co o niej sądzicie o tej stronie, o naszym forum. Proszę o szczere odpowiedzi, bo jak mówi Puniek ostatnia koszula nie ma kieszeni kaja'' koniec cytatu. Czy ktoś chce podyskutować na ten temat ? Cydon
Mały a o czym tu mówić Szpak przepędził hipisów z pielgrzymki i pozostała mała grupka katolików którzy kiedyś nosili długie włosy to co hipisowski i dla nas normalne szpak (który sam to aprobował) nagle po latach zaczął tępić przykład 2 lata temu dałem się wyciągnąć Cyganowi na zlot do częstochowy Szpak poprosił mnie abym grał na mszy Powiedziałem ok ale zagramy "Bóg na podobieństwo Swoje..." Na co szpak : NIE!!!!! Bo to za bardzo hipisowskie
paranoja
ot i cała prawda Ted Moraczewski powiedział w 92 na promocji książki Tarzana w SDK w Warszawie
"PROSZĘ ODRÓŻNIĆ HIPISÓW OD hipisów księdza andrzeja"
i ja się pod tym podpisuję Mały
|