Ostatnia wizyta: Obecny czas: 22 Gru 2024, 17:01

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 15 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: swiadectwa...(moje swiadectwo)
PostWysłany: 01 Lip 2011, 17:13 
Awatar użytkownika

Ciesze sie Jagusiu ze jednak bedziesz. :P :P :P

Offline Profil  

PostWysłany: 06 Lip 2011, 15:46 
Awatar użytkownika

Miejscowość: ŁÓDŹ
'''
ABY NAPISAĆ COŚ O SOBIE ZMIENIAM SWÓJ AWATAR (pstryk i jest zmieniony ,
a więc jestem także pstrykadełkiem .już o mnie coś wiecie ,bo,,POKAŻ MI FOTKĘ I NAPISZ FRASZKĘ ,YO POWIEM CI KIM JESTEM ) .
POWINIENEM MIEĆ 56 LAT ,TAK PRZYNAJMNIEJ KOMUNIKUJE MI MÓJ DOWÓD OSOBISTY .
CZY MAM ?
CHYBA TAK , BO DOWÓD OSOBISTY NIE POWINIEN OKŁAMYWAĆ ,PRZYNAJMNIEJ MNIE .
SKORPION . JESTEM SKORPIONEM I TROCHĘ MI SZKODA , ŻE NIM JESTEM ,
BO WOLAŁBYM BYĆ POLSKIM MOTYLEM ,,cytrynówka ,, BO BYŁA I BYĆ MOŻE JEST TAKA WÓDECZKA ,,cytrynówka ,,.
JESTEM NARKOMANEM (nie mylić z ćpunem ) ,
JESTEM TAKŻE ALKOHOLIKIEM (ostatnio tylko faxowym , bo popijam piwko fax.to mój pierwszy sukces życiowy w mojej prywatnej wojence z alkoholową nocą)
KOCHAŁEM DWIE SWOJE ŻONY , LECZ WIDOCZNIE ONE MNIE NIE KOCHAŁY ,
BO SĄD ZADECYDOWAŁ O ROZWODACH Z TYMI PANIAMI ,TERAZ PANIAMI .
MAM SWOJE DWA KOCHANE ŚWIATEŁKA ,,hannę i ewelinę ,, KAŻDE ŚWIATEŁKO TO INNA MAMUSIA .
PISZĘ Z NIMI I CZASAMI SIĘ SPOTYKAM . Z HANIĄ NA RAZIE TYLKO DUCHOWO .
JESTEM FORMALNYM DZIADKIEM , BO MOJE CÓRKI MAJĄ JUŻ SWOJE ŚWIATEŁKA ,
CZYLI MÓWIĄC GŁOSEM CYWILIZACJI HOMO SAPIENS ,MAM CZWORO WNUCZĄT .
PRAWDOPODOBNIE MOJĄ PRZYGODĘ z hipisami ROZPOCZĄŁEM ...1970 LUB 71 ROKU . W WIOSCE W KTÓREJ MIESZKAŁEM BYŁ TAKŻE RAMZES , KTÓRY W TEJ CHWILI JEST W AUSTRALII .OD NIEGO SIĘ ZACZĘŁO .
A POTEM ?
A POTEM MOŻNA SOBIE POCZYTAĆ O HIPISACH NA RÓŻNYCH FORACH.
WAŻNE JEST TO , ŻE MOJA PRZYGODA ZACZĘŁA SIĘ Z ANDRZEJEM SZPAKIEM I CHYBA SIĘ TAKŻE Z NIM ZAKOŃCZY .
NATĘPNIE LATA TO ,,sinusoida ,, . KŁOPOTY Z GIT LUDŹMI , MILICJĄ ,SPOŁECZEŃSTWEM , SZKOŁĄ , Z RODZICAMI I NARKOTYKI ...A TERAZ FRASZKA.
gdzie są narkotyki
tam są psychiatryki .
A WIĘC ZLOTY , ŚLICZNE KWIATY MAKÓW , KOMUNY , KOŃCZENIE JAKIŚ ŚMIESZNYCH SZKÓŁ , PSYCHIATRYKI I MUZYKA : MUZYKA , KTÓREJ CAŁY CZAS SIĘ UCZĘ OD PIĄTEJ KLASY PODSTAWOWEJ DO DZISIAJ .
WRESZCIE POLSKA HEROINA I DALEJ TAK SAMO JAK PRZED HEROINĄ .
MAŁŻEŃSTWA , ROZWODY I PSYCHIATRYKI.
ODEJŚCIE MOJEGO KOCHANEGO BRATA .
BEZDOMNOŚĆ , MOTYLKOWE MIŁOŚCI , MOJA HIP CHATKA , AMFETAMINA ,
FINITO Z NARKOTYKAMI , PŁYWANIE W ALKOHOLOWYM ŚNIE ,
POBYT NA FORUM U ŻABEK ŚMIESZEK , NASTĘPNIE ,,wakacyjna przygoda ,, I ....
I POWSTAJE FORUM ,, do ziemi obiecanej ,,.
SPOTKANIA Z ANDRZEJEM SZPAKIEM I TERAZ SOBIE SPOKOJNIE PISZĘ FRASZKI ,
BAJKI I TWORZĘ NIE LUBIANE PRZEZ ŻABKI ŚMIESZKI BLUESY .
56 LAT W KILKU ZDANIACH .
ACHA.
MAM PSEUDONIM PUNIEK , MAM TEŻ PSYCHOZĘ SCHIZOAFEKTYWNĄ ,
KTÓRĄ TRAKTUJĘ JAKO DEZINTEGRACJĘ POZYTYWNĄ (dąbrowski ) I JESTEM WOLNY UCZUCIOWO .
I FRASZKA NA KONIEC.
wolę w życiu zaliczać psychiatryki ,
niż mieć jak inni życiowe zaniki .

Offline Profil  

Temat postu: hej Puniek..
PostWysłany: 07 Lip 2011, 19:47 

bardzo ta Twoja historia barwna,ciekawa,zywa i jakby rozpedzona.dziekuje Ci za nia bo przyblizyla mi Twoja osobe,Twoje mysli i Ciebie.dziekuje za Swiadectwo...to dla mnie wazne.Szpaku sprawil ze rozbiegani i rozrzuceni doslownie po calym swiecie jestesmy sobie w jakis sposob bliscy,podobni i przyjazni.dzieki tej stronie,dzieki Kaji mozemy wymienic swoje mysli i doswiadczenia i zlaczyc na nowo.to taka rozkoszna zlaka w rozlace jak pieknie kiedys powiedzial Andrzej.ciesze sie ze juz za pare tygodni samolot poniesie mnie do Was i staniemy sobie twarza w twarz...szczesliwsi,dojrzalsi i madrzejsi o kolejny rok.

Offline Profil  

Temat postu: Re: hej Puniek..
PostWysłany: 07 Lip 2011, 21:08 
Awatar użytkownika

jagusia napisał(a):
bardzo ta Twoja historia barwna,ciekawa,zywa i jakby rozpedzona.dziekuje Ci za nia bo przyblizyla mi Twoja osobe,Twoje mysli i Ciebie.dziekuje za Swiadectwo...to dla mnie wazne.Szpaku sprawil ze rozbiegani i rozrzuceni doslownie po calym swiecie jestesmy sobie w jakis sposob bliscy,podobni i przyjazni.dzieki tej stronie,dzieki Kaji mozemy wymienic swoje mysli i doswiadczenia i zlaczyc na nowo.to taka rozkoszna zlaka w rozlace jak pieknie kiedys powiedzial Andrzej.ciesze sie ze juz za pare tygodni samolot poniesie mnie do Was i staniemy sobie twarza w twarz...szczesliwsi,dojrzalsi i madrzejsi o kolejny rok.

a ja tobie Jagusiu dziękuję za morze ciepłych słów. za to że nie bałaś się, że Cię wyśmieją, nazwa naiwną - choć aż strach myśleć jak bez naiwnych wyglądałby świat - A spotkaliśmy się tu, może troszkę dzięki mnie - ale także dzięki wielu, wielu innym ludziom, zarówno tym którzy się tu wypowiadają jak i nie. Nie chcę wymieniać żeby nie pominąć nikogo. Pięknie napisał Herbert, że jesteśmy różnymi częściami tej samej układanki. Moim zdaniem im więcej różnych zdań tym ciekawiej. Jeśli natomiast o mnie chodzi, to najbardziej uskrzydla mnie krytyka i niepowodzenia. Dzieci od małego rzucam na głęboka wodę i to nie w przenośni :P . Sukces rozleniwia, a pochwały żenują :oops: Tak więc największe podziękowania dla tych co na NIE :P :P :P

Offline Profil  

PostWysłany: 09 Lip 2011, 20:05 

qrcze Kaju balam sie tak bardzo ze...!balam sie! zrobilam to bo Ktos bardzo dla mnie wazny mnie o to prosil.czym bylby swiat ebz naiwnych?no wlasnie...az strach pomyslec.nie wiem czy jestem choc pewnie kazdy z nas troszke jest.nie moglam jednak odgrywac kogos kim nie jestem.com napisal-napisalem :)).a powiedz mi czy kochasz Mazury?to tak z innej beczki i dla mnie prywatnie.teraz musze uciekac ale postaram sie jeszcze wskoczyc na forum

Offline Profil  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 15 posty(ów) ]  Moderator: puniek Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości