Ostatnia wizyta: Obecny czas: 22 Gru 2024, 23:06

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 188 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 19  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: KOŚCIÓŁ ULICZNY
PostWysłany: 14 Gru 2010, 20:24 
Tolek Banan napisał(a):
No ja tego nie obczajam. Choć zasadniczo zlot w Warszawie może być i w marcu. Ale też i zlot w Łodzi może być w marcu. Zresztą czy musi być zlot w Łodzi? Zlot to zlot, wiadomo, a za Warszawą przemawia fakt, że dawno tam tego nie było.
Dlatego trzeba dziusować, aby jednak zlot odbył się w Warszawie i że wszyscy są na niego zaproszeni.
Poza tym piszący mają pisać, książki, bo nie mogę już się doczekać, a jak nie mogą,
nie umieją, wymiękają, no to niech idą wszyscy teraz do spowiedzi.
Hej.

Oj wymiękają, wymiękają.
A zlot obojętnie gdzie i kiedy to przyjadą. Biorą puderniczki pod pachę i wio :!:
*kaja*

PostWysłany: 14 Gru 2010, 21:45 

Osobiście nigdy na żadnym zlocie nie byłam, bo hipisem nie jestem, ani się nim nie czuję, ale uważam, że to całkiem dobry pomysł, by na pewne wydarzenia obowiązywały jakieś konkretne, stałe daty. Bynajmniej można z góry sobie wszystko zaplanować. Więc może tradycje nie są takie złe. Ale z drugiej strony, jeśli bym miała po raz "enty" przyjechac do tego samego miejsca...hm...to nie wiem.

Offline Profil  

PostWysłany: 15 Gru 2010, 13:43 
DEZERTER napisał(a):
Fajnie, że Kaja dokumentuje Szpaka. Jest wielu ludzi znanych i nieznanych, których serca porusza...

Poza tym ja też wielu rzeczy nie obczajam...Ale mam na to sposób: po prostu nie dziwię się już niczemu, tylko robię swoje.
Zaskoczenie nr 1 :Łatwiej dotrzeć do tzw. gwiazd jak np. Tomasz Budzyński z Armii, czy Marek Piekarczyk, czy inni, niż do niektórych Gwiazd Ruchu. Np.Tomek Budzyński bez żadnej łaski opowiedział mi o przypadkowym spotkaniu ze Szpakiem na Kasprowym Wierchu.
Zaskiczenie nr 2
Wydaje mi się, że to sama zainteresowana osoba czyli ks. Szpak - decyduje, kto może zająć się jego wspomnieniami, jednak okazuje się, że są osoby, które sobie tego nie życzą i np. wprost do mnie o tym piszą - że np. nie mam do tego prawa... Zamieszania jest już wystarczająco dużo, więc pominę o kogo chodzi, więc Tolku wyrozumiałości trochę...
itd...
*kaja*

PostWysłany: 15 Gru 2010, 16:51 

O nie, basta, jakiej wyrozumiałości? Znowu ktoś celowo zmienia trasę! "Nie ma nic zakrytego, co by nie miało być odkryte". A lenistwa nie będę tolerował. Bo to jest zwykłe lenistwo, nie pisanie książki, teraz, kiedy zima, a wiadomo że w zimie pisze się wyśmienicie. Hę?
Co do zlotu - wiadomo - Belfegorowi kijem po de raz, innym - pominę te osoby - po kilka razy, bo to ludzkie pojęcie przechodzi, do czego to wszystko doprowadza, te miny i minki. (...)
"...Miłość napadała na nas tak jak napada w zaułku wyrastający z podziemi morderca i poraziła nas oboje od razu. Tak wąłsnie razi grom albo fiński nóz." Hej.

Offline Profil  

PostWysłany: 15 Gru 2010, 18:49 
Tolek Banna napisał(a):
O nie, basta, jakiej wyrozumiałości? Znowu ktoś celowo zmienia trasę! "Nie ma nic zakrytego, co by nie miało być odkryte". A lenistwa nie będę tolerował. Bo to jest zwykłe lenistwo, nie pisanie książki, teraz, kiedy zima, a wiadomo że w zimie pisze się wyśmienicie. Hę?
Co do zlotu - wiadomo - Belfegorowi kijem po de raz, innym - pominę te osoby - po kilka razy, bo to ludzkie pojęcie przechodzi, do czego to wszystko doprowadza, te miny i minki. (...)
"...Miłość napadała na nas tak jak napada w zaułku wyrastający z podziemi morderca i poraziła nas oboje od razu. Tak wąłsnie razi grom albo fiński nóz." Hej.

zaraz tam fiński, zaraz tam fiński. Może chiński,za 9'99 z Biedronki, czy też innego Lidla ???
*kaja*

PostWysłany: 16 Gru 2010, 16:11 

Weźcie się wszyscy do roboty, dorośli ludzie jesteście, a nie o głupotach tylko gadacie aż się słabo robi. Jedno wielkie gadanie o gadaniu albo gadanie o zlotach, na których sie gada o gadaniu. I tylko cytowanie cytatów i odbijanie piłeczki.
"Jestem hipisem czy nie jestem" "prawdziwym hipisem czy nieprawdziwym" jesteście nienormalni i kijem porozganiać te wasze spędy należy.

GDZIE ZLOT?!? KIEDY?!? JA WAS POROZGANIAM NIEROBY JEDNE POD JASNĄ CHOLERĘ!!!!!!

Offline Profil  

PostWysłany: 16 Gru 2010, 17:39 
Kocham internet.

PostWysłany: 16 Gru 2010, 20:10 

Woodstok napisał(a):
Weźcie się wszyscy do roboty, dorośli ludzie jesteście, a nie o głupotach tylko gadacie aż się słabo robi. Jedno wielkie gadanie o gadaniu albo gadanie o zlotach, na których sie gada o gadaniu. I tylko cytowanie cytatów i odbijanie piłeczki.
"Jestem hipisem czy nie jestem" "prawdziwym hipisem czy nieprawdziwym" jesteście nienormalni i kijem porozganiać te wasze spędy należy.

GDZIE ZLOT?!? KIEDY?!? JA WAS POROZGANIAM NIEROBY JEDNE POD JASNĄ CHOLERĘ!!!!!!

no, no....jaki miodzik, aż się człowiekowi słodko robi :D

Offline Profil  

PostWysłany: 16 Gru 2010, 21:39 
Administrator
Awatar użytkownika

Przepraszam niejakiego n za nieumyślne usuniecie postu.
Przy okazji nieśmiało proszę o podpisywanie się jednym i tym samym nickiem, bo jak nie to wezmę kija ja jakiem kija :mrgreen:
Poza tym Bułhakowa cytować, żaden wstyd, bo to piękne jest i basta, choć ja znam z nożem bandyty, ale z fińskim jest o niebo lepiej.

Offline Profil  

PostWysłany: 17 Gru 2010, 09:07 
Nio w moim tłumaczeniu Pana B. jest to fiński nóż, a Czytelnik trochę przekombinował. ale do rzeczy, Santa Polonia. Czy piszący książki są możę już połowie pisania swoich książek? Bo nie ręczę za następny post. :) Hej

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 188 posty(ów) ]  Moderator: puniek Idź do strony Poprzednia  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 19  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości