Ostatnia wizyta: Obecny czas: 22 Gru 2024, 12:02

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 657 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 66  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: Czy wierzysz w MIŁOŚĆ?
PostWysłany: 25 Lut 2014, 14:40 
Awatar użytkownika

:P :P :P

Offline Profil  

PostWysłany: 27 Lut 2014, 10:32 
Awatar użytkownika

TŁUSTY CZWARTEK
Nie byłabym sobą, gdybym nie zaprosiła na ostatki ...

Image

https://www.facebook.com/pages/Zak%C5%8 ... 2710625955

Zapraszam na stronkę Krzysztofa ... tam więcej można sie dowiedzieć o nowym przedsięwzięciu naszego zięcia, którego wspieramy jak możemy ...

Offline Profil  

PostWysłany: 02 Mar 2014, 18:42 
Awatar użytkownika

RADUJCIE SIĘ RAZEM Z NAMI ...

Jest!!!

... piękna ... duża (59 cm i 4350g) ... Urodzila się dzisiaj, w niedzielę o 12.28

JESTEM BABCIĄ!!!!!

Na blogu umieściłam zdjęcie - zapraszam :)

Offline Profil  

PostWysłany: 03 Mar 2014, 07:47 
Awatar użytkownika

Miejscowość: ŁÓDŹ
^^^
^^^
GRATULUJĘ ALICJO.
CZEKAŁAŚ NA TEN DZIEŃ.
po ciuchutku ci napiszę ,aby małolatki nie słyszały.
moja pierwsza wnuczka ma już 18 lat!

Offline Profil  

PostWysłany: 03 Mar 2014, 20:05 
Administrator
Awatar użytkownika

Ja również bardzo się cieszę i jeszcze raz gratuluję. Piękny dzień :P

Offline Profil  

PostWysłany: 05 Mar 2014, 09:05 
Awatar użytkownika

Jak dobrze radować się we wspólnocie ludzi wielbiących Boga ... Doświadczyłam tego, gdy przyjmowałam gratulacje z powodu narodzin wnuczki.

Jak dobrze radować się we wspólnocie ludzi wielbiących Boga ...

Z taką myślą rozpoczynam Wielki Post. Pragnę zmierzyć się z moimi smutkami, lękami i niepewnością. Patrząc na Natalkę, nowego członka naszej rodziny widzę, że WIELKA RADOŚĆ jest zawsze okupiona trudną drogą przez pustynię, na której toczy się nieustanna walka o prawdziwe życie.

Walka ... o życie

Od pierwszego dnia poczęcia było ono w wielkim niebezpieczeństwie. Gdyby nie Bóg i Jego Opatrzność zostałoby zabite rutyną lekarza, który z góry założył, że nie jest możliwe, by się poczęło w naturalny sposób. Jego tabletki miały unormować zaburzoną gospodarkę hormonalną chorej kobiety ...

Kamienie zamienię w chleb ... tylko oddaj mi pokłon ...

Ile razy słyszymy taką propozycję od losu? Córka też ją dostała...

Jedynie invitro jest rozwiązaniem na Państwa problem ... proszę się poważnie zastanowić ... nie ma sensu czekać ... proszę zaraz wykupić receptę na wywołanie opóźnionej miesiączki ... nie ma na co czekać ...

Potem dowiedziałam się, że wiele moich znajomych utraciło w ten sposób swoje poczęte dzieci, które w logice ludzkiego myślenia nie miały prawa się począć. Ich SMUTEK trwa do dzisiaj i będzie trwał dopóty nie wybaczą sobie, że dały się zwieść kłamstwu.

Jak dobrze radować się we wspólnocie ludzi wielbiących Boga ...

Niech ta myśl urzeczywistni się w życiu. Niech radość pocznie się w naszych sercach, niech się spokojnie rozwija, aby w czasie Wielkiej Nocy doświadczyć cudu jej narodzin w naszych rodzinach.

Tego Wam życzę z całego serca na ten czas zmagania się ze sobą i swoimi słabościami.

NOWY CZŁOWIEK...

Każde narodziny Nowego Człowieka wiąże się z bólem i cierpieniem, ale warto czekać ...

DO USŁYSZENIA W NIEDZIELĘ PALMOWĄ ... idę na pustynię swojego serca

Offline Profil  

PostWysłany: 14 Kwi 2014, 21:35 
Awatar użytkownika

NIEWINNOŚĆ DZIECKA ...

Patrzę na Natalkę i nagle pojawia się myśl, że najgorszy złoczyńca też był takim maleńkim dzieciątkiem ... bez cienia zła w sobie.

Wszyscy mamy podobny STRAT... Dlaczego więc wokół nas i w nas tyle niegodziwości?

/więcej na blogu/

Offline Profil  

PostWysłany: 09 Maj 2014, 07:51 
Awatar użytkownika

CUDA

Natalka zaczęła 3 miesiąc, a ja nadal nie mogę wyjść z podziwu nad DAREM ŻYCIA, które dzięki wielkiej Miłości Boga się poczęło...

A wdzięczność moja wzrosła jeszcze bardziej, gdy koleżanka Kasi podzieliła się z nią dobrą nowiną, że po mszy o uzdrowienie, która w DZIEŃ DZIECKA UTRACONEGO była - poczęła NOWE ŻYCIE ... i jest już w 6 miesiącu ciąży ta, która według opinii lekarzy była "prawie" niepłodna ...

PS

Czas tak strasznie szybko leci ... nie warto go więc tracić na beznadzieję, pozdr. :)

Offline Profil  

PostWysłany: 20 Maj 2014, 16:43 
Awatar użytkownika

warto polecić ...

Ogladałam film o lekarzu, którego uznano za świętego.Dr Moscati ... fantastyczna postać, która daje nadzieję, że nie wszyscy lekarze muszą być ... nieświętymi.

A piszę o tym dlatego, że 14 czerwca, w Moszczance będzie u nas o 18. 00 msza z modlitwą o uzdrowienie, na którą już teraz zapraszam.

Pan Bóg wiele razy dał nam odczuć, że jest ponad naszymi lękami o zdrowie duchowe i cielesne; z resztą ... Natalka jest żywym dowodem Bożej Miłości, na który patrzę codziennie z coraz wiekszą wdzięcznością. Tym bardziej chcę zachęcić do włączenia się w naszą MODLITWĘ UWIELBIENIA już dziś. Bo ... co tu dużo mówić ... wciąż za mało w nas wiary, która otwiera nasze serca na DZIAŁANIE ŁASKI.

cz. I - https://www.youtube.com/watch?v=ZOAbq_rNmdk
cz.II - https://www.youtube.com/watch?v=YbmZSXa79GU

Offline Profil  

PostWysłany: 27 Maj 2014, 07:47 
Awatar użytkownika

Istotą pocieszania jest prawda...

Tak napisał O. Józef Pierzchalski SAC w komentarzu do Słowa Bożego na chrześcijańskiej stronie kierownictwa duchowego - PRZEMIANA.

PRAWDA ...

Prawdą zaś dzisiaj dla moich przyjaciół jest to, że są w żałobie po stracie dziecka, które zmarło 2 tygodnie przed planowanym porodem. Prawdą jest również to, że proponowali im aborcję ze względu na powikłania; nie zgodzili się na ten sposób unicestwienia życia. Decyzję pozostawili Bogu. Bóg zabrał Maleństwo do siebie, a moi przyjaciele doświadczają dzisiaj głębokiego smutku. Wiedzieli, że on nastapi. Lekarze pokazywali im wyniki, które były jednoznaczne. Z tą prawdą zmagali się prawie 9 miesięcy ...

POCIESZENIE...

Proszę, pomódlcie się za młodych rodziców, którzy nadzieję swą zakotwiczyli w prawdzie i w Bogu. Niech nasza obecność da im siłę i skieruje wzrok na prawdę najważniejszą, że... Jezus żyje i zmartwychwstał; a ich dzidziuś już czeka na nich w domu Ojca.

Takiego pocieszenia doświadczyłam po śmierci Kamilka i Bartusia. Dlatego wiem, że jest ono MOŻLIWE!!! Wcześniej musiałam się jednak zmierzyć z prawdą o umieraniu. Bez pomocy Boga nie umiałabym przejść tej próby wiary.

MODLITWA o UZDROWIENIE (13.06.2014 - piątek, godz.18.00 - Moszczanka)

Offline Profil  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 657 posty(ów) ]  Moderator: puniek Idź do strony Poprzednia  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 66  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości