Ostatnia wizyta: Obecny czas: 22 Gru 2024, 10:24

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 65 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: KRYTYKA SYSTEMU
PostWysłany: 12 Lut 2011, 11:26 

Mnie jak mnie, a co Ty o nim myślisz?

Offline Profil  

PostWysłany: 12 Lut 2011, 12:30 
Administrator
Awatar użytkownika

Wydawał mi się trochę powierzchowny, ale chyba w tak krótkim filmie nie da się więcej pokazać po prostu. Chyba dość trafnie Ciebie ukazuje, ale nie znam Cię na tyle dobrze, by to stwierdzić, dlatego pytałam jak się Tobie podoba. Chyba w sumie można pogratulować, chyba nieźle wyszło.

Offline Profil  

PostWysłany: 12 Lut 2011, 19:28 

Kaju, napisałaś: "Nie znam Cię na tyle dobrze". Przez życie człowiek się uczy, dojrzewa i chyba w przypadku większości ludzi się zmienia. Jeśli chodzi o mnie, to nie lubię zmian. Mogę powiedzieć, że pozostałem wierny swym młodzieńczym marzeniom. Dopiero teraz, ostatniej zimy uświadomiłem sobie, ze pewne rzeczy już przepadły i że muszę z nich zrezygnować. Jeśli chodzi o film... Hm... Trudno mi mówić na ten temat. To, co w nim zobaczyłaś, jest prawdziwe, ale jak słusznie zauważyłaś, w 26-ciu minutach nic więcej nie dało się pokazać. Czy jestem z niego zadowolony? Połowicznie. Gdyby ode mnie zależało, pewnych rzeczy bym nie pokazał, za to pokazałbym inne. Frantz niebawem leci do Barcelony na dwa miesiące, ale w czwartek 17 lutego obydwaj z Europą przyjeżdżają do mnie. Będzie fajnie, Frantz swoim zwyczajem zagra na fortepianie "Dwie Marysie".

Offline Profil  

PostWysłany: 14 Lut 2011, 11:27 
Administrator
Awatar użytkownika

No to cóż. Buziaczki na św Walentego dla Wszystkich
No i filmik z Indii:
http://www.youtube.com/watch?v=1aUcj79K ... dded#at=17

Offline Profil  

PostWysłany: 14 Lut 2011, 11:43 
Administrator
Awatar użytkownika

I "Walentynkowe pioseneczki" na dokładkę
http://www.youtube.com/watch?v=beEzNIq0Hqw
http://www.youtube.com/watch?v=h4-tVHFXtDc

Offline Profil  

PostWysłany: 14 Lut 2011, 21:39 

Serdeczne pozdrowienia od amiszów dla hippisów.

http://www.youtube.com/watch?v=xo74Dn7W_pA

Offline Profil  

PostWysłany: 15 Lut 2011, 00:50 
Administrator
Awatar użytkownika

:P
Ale coś ponoć się nie przeprowadzają ?

Offline Profil  

PostWysłany: 16 Lut 2011, 12:58 

Mają problem ze sprzedaniem tego, co tu posiadają.

Offline Profil  

PostWysłany: 17 Lut 2011, 17:44 
Awatar użytkownika

Jan napisał(a):
Serdeczne pozdrowienia od amiszów dla hippisów.

http://www.youtube.com/watch?v=xo74Dn7W_pA

Ludzie skąd wynajdujecie takie kwiatki ??? :P

Offline Profil  

PostWysłany: 20 Lut 2011, 21:44 

Rolling Stone ocenzurował wypowiedź Biebera o aborcji
sobota, 19 lutego 2011 09:05

Image
Kilka dni temu idol nastolatek Justin Bieber powiedział, że jest przeciwnikiem aborcji. - Ja naprawdę nie wierzę w aborcję. To jak zabicie dziecka – przyznała 16-letnia gwiazda muzyki pop. Jednak okazuje się, że magazyn Rolling Stone, w którym Bieber wypowiedział te słowa ocenzurowało pełną wersję jego mocnego stanowiska.

Bieber powiedział, że nie „wierzy w aborcję bo to zabicie dziecka”. Gdy dziennikarka zapytała go o aborcję w przypadku gwałtu, piosenkarz przyznał: „ to naprawdę smutne, ale wszystko dzieje się z jakiejś przyczyny. Trudno mi jest się postawić mu się w takiej sytuacji, więc nie będę ferował sądów.” Okazuje się jednak, że muzyczne pismo ocenzurowało część wypowiedzi muzyka. Z jego wypowiedzi znikł fragment mówiący, że: „ nie wiem dlaczego (gwałt- przyp. Ł.A) miałby by być powodem do aborcji.” Rolling Stone przyznał się do wycięcia jeszcze jednego fragmentu wypowiedzi Biebera.

„ Uważam ,że embrion jest człowiekiem”- to zdanie „wypadło” z ostatecznej wersji wywiadu. Kierownictwo pisma przyznało się do „błędy w edycji tekstu”. Media poinformowały, że błąd został poprawiony w internetowej wersji wywiadu po interwencji muzyka.

Piosenkarz zasugerował również w wywiadzie swoim młodym fanom, by nie spieszyli się z seksem. - Nie uważam, że należy uprawiać seks z drugą osobą dopóki nie jest to ktoś, kogo kochasz. Myślę, że należy czekać na tę odpowiednią osobę – powiedział.

Bieber został pochwalony za te słowa przez wiele środowiska por-life i chrześcijan.
Ł.A/ LifeNews

Komentarze:

Redakcja Fronda.pl napisał/a:
sobota, 19 lutego 2011, 09:44

No cokolwiek by nie mówić o jego muzyce to chłopak jest obecnie wielką gwiazdą w USA. Widziałem go niedawno u Jaya Leno jako pierwszego w programie...

Częstochowski Poeta napisał/a:
sobota, 19 lutego 2011, 10:00

To prawda. Można się zżymać na poziom "piosenek" tego chłopaczka, ale posłuch ma większych niż większość gwiazd rocka.

Ekkaja napisał/a:
sobota, 19 lutego 2011, 12:15

Bieber jest nie tylko gwiazdą w USA, ale już na całym świecie, także w Polsce! Jeśli ktoś ma lub zna dzieci w wieku nastoletnim - dokonale o tym wie,a jeśli nie wie, to niech zapyta swoje dziecko :)
Z własnych obserwacji wiem, że ten chłopak ma ogromny wpływ na nastolatków, dlatego tym bardziej cieszą mnie takie jego wypowiedzi!

KOMENTARZ BIBUŁY: Mówienie, że żydowscy właściciele mediów dokonują systematycznych manipulacji nie będzie niczym nowym, choć dla niektórych samo takie stwierdzenie i przypomnienie, że właśnie Żydzi stanowią wielce nadreprezentatywną grupę właścicieli i zarządców wszelakich mediów, działa jak przysłowiowa płachta na byka. Ale co poradzić, takie są fakty, którym trudno obiektywnie zaprzeczyć, chyba, że… przemilczeć albo medialnie zaprzeczyć. Również i w przypadku perfidnie manipulującej świadomością młodej części społeczeństwa gazety Rolling Stone, nie jest inaczej. Jej właścicielem jest bowiem niejaki Jann Wenner, nowojorski Żyd.
Zatem, gdy zewsząd, najczęściej “z prawicy”, słychać, iż “media manipulują”, sięgnijmy głębiej i najpierw zastanówmy się kto jest głównie właścicielem bądź sprawuje decydujące funkcje w mediach, a samo suche określenie “media manipulują” będzie niewystarczające.

Herbert, czekam też na Twój komentarz, bo jeśli chodzi o mnie, to podpisuję się pod tym w całej rozciągłości. Jan

Offline Profil  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 65 posty(ów) ]  Moderator: puniek Idź do strony Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości