Puniek, czy oglądałeś może film Juliana Pakuły pt. „Być człowiekiem” w którym pewien chłopak wspomina o jakimś Puńku? Film został wyprodukowany w 1984r. Czy może chodzi tam o Ciebie?
Bo Igor Biliński z Warszawy mówił mi, że poznał dwóch Puńków z Jeleniej Góry. A Ty, zdaje się jesteś z Łodzi, to chyba żaden z nich.
Chciałem jeszcze i tu powtórzyć informację, którą zamieściłem na stronie hipisi.pl.:
Co do zlotu w Komunie Warszawa.
W poniedziałek 6 XII mam otrzymać od nich maila. Do tego czasu mają się zebrać i podjąć decyzję. Wstępnie obiecują, że pozytywną i wyznaczyć człowieka, który będzie się nami podczas zlotu opiekował. Przewidywany termin zlotu, to 18-20 II 2011r.
Przy okazji chciałem podzielić się z Wami niesamowitymi wieściami, dość zatrważającymi, na temat przymusowych szczepień. informacje na ten temat znajdziecie na blogu dr. Piotra Bein grypa666.wordpress.com. Szukajcie też na Youtube pod hasłami: szczepionki, pandemia, ludobójstwo. Na temat szczepionek o bardzo ważnych rzeczach mówi prof. Majewska.
Zobaczcie i napiszcie co o tym myślicie oraz w jaki sposób powinniśmy się temu przeciwstawić.
Puniek napisał(a):
'''
WYDAJE MI SIĘ ,ŻE ...
,, LECZ POWIADAM WAM , KTÓRZY SŁUCHACIE :
MIŁUJCIE WASZYCH NIEPRZYJACIÓŁ ;DOBRZE CZYŃCIE TYM ,KTÓRZY WAS NIENAWIDZĄ.
( ŁK 6,27 )
Zgadza się, że mamy miłować nawet nieprzyjaciół, natomiast mamy mieć w nienawiści zło.
Biblia Tys. Ps 97, 10 „Pan miłuje tych, co zła nienawidzą (...)”
Biblia tzw. warszawska Ps 97, 10 „Wy, którzy miłujecie Pana, miejcie w nienawiści zło. (...)”