*kaja* napisał(a):
http://www.facebook.com/home.php#!/album.php?aid=3051&id=1748301006
Ota dodał kilka pięknych zdjęć na facebooku.
Czy to zdjęcia,czy wiersze zawsze mówią więcej o autorze, niż o rzeczywistości, którą opisuje...
Przykro mi, że musiałam usunąć jeden z nich...
Niemen śpiewa, że słowem, można ranić tak jak nożem. Choć gdy pisał te słowa, nie było internetu i nie wiedział, że można ranić z ukrycia, bez konsekwencji, dla zabawy, czy z nudów po prostu.
Jestem za wolnością słowa ale nie za zabijaniem słowem, bo to nie wolność, a przemoc, której mówię NIE !
Rozczuliłem się prawie Twoim postem, i całkowicie się z Tobą zgadzam, dziwny jest ten świat . . . Zaiste, dziwny jest ten świat, w którym. . . . Szaleniec posługuje się wizerunkiem księdza , do pisania oszczerstw na niewinnych ludzi! Dziwny jest ten świat, w którym . . . Ksiądz o tym wie, i nie robi nic, czyli akceptuje zaistniałą sytuację ! Dziwny jest ten świat, w którym . . . Gdy napisać prawdę , co się o tym myśli, to automatycznie jest się tym ,,złym'' ! Sprawdza się tu stare przysłowie ,, prawda w oczy kole''. Czyżby brak ,, ludzi dobrej woli '' ? Dziwny jest ten świat, i dziwna jesteś Ty .. . . .
Z poważaniem, aczkolwiek, bez szacunku Cydon