Ostatnia wizyta: Obecny czas: 22 Gru 2024, 10:13

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 18 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Zlot Zimowy w Łodzi
PostWysłany: 05 Sty 2011, 23:55 

Od dnia 18 lutego 2011 r. ( piątek, około godz 17 ) – dnia 20 lutego 2011 r . ( do około 12 ) tradycyjnie już w Łodzi odbędzie się zlot zimowy
naszego środowiska. Wszyscy ludzie dobrej woli mogą czuć się zaproszeni. Więcej informacji na temat zlotu, jak zawsze na stronie Cygana hipisi.pl Cydon

Offline Profil  

Temat postu: Re: Zlot Zimowy w Łodzi
PostWysłany: 06 Sty 2011, 11:56 

0 dzięki, dzięki.
Cydon, przewidujesz wieczorek poetycki? ;)

Offline Profil  

PostWysłany: 06 Sty 2011, 12:02 

Cydon napisał(a):
Od dnia 18 lutego 2011 r. ( piątek, około godz 17 ) – dnia 20 lutego 2011 r . ( do około 12 ) tradycyjnie już w Łodzi odbędzie się zlot zimowy
naszego środowiska. Wszyscy ludzie dobrej woli mogą czuć się zaproszeni. Więcej informacji na temat zlotu, jak zawsze na stronie Cygana hipisi.pl Cydon

Jeśli wszyscy ludzie dobrej woli sa zaproszeni, to może jakis adresik podasz :) Na hipisi.pl równiez tego nie ma :)

Pozdro

Offline Profil  

PostWysłany: 06 Sty 2011, 18:39 

*kaja* napisał(a):
0 dzięki, dzięki.

A co ? Chciałaś się załapać ? Do zlotu jeszcze daleko, może zdążysz . . . . :D Cydon

Offline Profil  

PostWysłany: 06 Sty 2011, 18:59 

Cydon napisał(a):
*kaja* napisał(a):
0 dzięki, dzięki.

A co ? Chciałaś się załapać ? Do zlotu jeszcze daleko, może zdążysz . . . . :D Cydon

Sama nie wiem dla mnie pięć osób to już tłok, poza tym jestem niesmiała :oops:
Ale jak będzie Twój wieczorek poetycki to się poświęcę.

Offline Profil  

PostWysłany: 06 Sty 2011, 19:05 
h-anna napisał(a):
Cydon napisał(a):

Jeśli wszyscy ludzie dobrej woli sa zaproszeni, to może jakis adresik podasz :) Na hipisi.pl równiez tego nie ma :)

Pozdro

O ile pamiętam, jest to ulica Okólna, szkoła znajduje się pomiędzy szpitalem, a kościołem (klasztorem), więc łatwo znaleźć , pomimo, że to ulica na peryferiach Łodzi, ale za to przy pięknych terenach zielonych. Aż szkoda , ze zlot odbywa się tam zimą , bo latem musi tam być na prawdę pięknie. Cydon

PostWysłany: 06 Sty 2011, 19:25 
*kaja* napisał(a):
Cydon napisał(a):
*kaja* napisał(a):
0 dzięki, dzięki.

Sama nie wiem dla mnie pięć osób to już tłok, poza tym jestem niesmiała :oops:
Ale jak będzie Twój wieczorek poetycki to się poświęcę.

Ale Ty niedomyślna jesteś, nie miałem na myśli ,,załapać się '' w sensie Twojej fizycznej obecności na zlocie, tylko w sensie obecności w treści utworu, bo ,,do zlotu jeszcze daleko, może zdążysz . . . '' :D

PostWysłany: 06 Sty 2011, 19:40 

To jeśli mogę prosić żebym była w wersji romantic:
motyl lub choćby ważka, a w ostateczności biedronka ;)

Offline Profil  

PostWysłany: 06 Sty 2011, 22:58 

*kaja* napisał(a):
To jeśli mogę prosić żebym była w wersji romantic:
motyl lub choćby ważka, a w ostateczności biedronka ;)

Lepiej pszczółka...M(K)aja ;)

Offline Profil  

Temat postu: PILNE
PostWysłany: 18 Sty 2011, 19:59 
Bardzo ważne.
Dyrekcja Szkoły, w której odbędzie się zlot, wystąpiła o zmianę terminu zlotu – z dni 18 - 20 lutego 2011, na dni 25 - 27 luty 2011. Podając ważne powody. W związku z powyższym zlot w Łodzi zostaje przeniesiony, na nowy termin. Czyli na czas od godziny siedemnastej w piątek 25 lutego do godziny dwunastej dnia 27 - go lutego. Za zmianę przepraszamy, potwierdzając nowy termin. Jeśli chodzi o tzw. część artystyczną zlotu, zostanie ogłoszona, po konsultacjach.
Jednocześnie informuje się, że ponieważ do tej pory nie wpłynęły pieniądze od sponsorów na w/w zlot - [przypominam konto – Andrzej Kulesza, 93 138, ul. Krzywa 10, Łódź, MultiBank
95 1140 2017 0000 4302 1083 0299 z dopiskiem „na zlot w Łodzi”.] - przy wejściu na teren zlotu, należy spodziewać się, podobnie jak podczas pierwszego zlotu we wspomnianej szkole, tzw „opłaty klimatycznej” (ok 7 – 10 zł od osoby) - nad wpłatami czuwał będzie „wymądrzający się”, stetryczały osobnik, płci brzydkiej, w towarzystwie pięknych kobiet.
Poza zmianą terminu, pozostałe wcześniejsze informacje, np. dotyczące zaproszeń, nie ulegają zmianie.

Podpisano - w imieniu organizatorów i całego środowiska (- )

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 18 posty(ów) ]  Moderator: puniek Idź do strony 1, 2  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 24 gości