Ostatnia wizyta: Obecny czas: 24 Gru 2024, 17:27

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 19 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: ŻYCZENIA ANDRZEJKOWE
PostWysłany: 28 Lis 2010, 21:46 
Awatar użytkownika

Wszystkim Andrzejom...

...ale szczególnie Tobie Szpaku życzymy wiele błogosławieństwa Bożego na drodze kapłaństwa. Abyś nie ustał w drodze, a światło Ducha Bożego niech rozproszy wszelkie ciemności. I tak po ludzku - to coraz więcej przyjaciół! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO - alicja z rodzinką :)

Offline Profil  

Temat postu: Re: ŻYCZENIA ANDRZEJKOWE
PostWysłany: 29 Lis 2010, 01:07 

A Szpaku jest tylko jeden
A hipów było miliony
Rozeszli sie hipisi
We wszystkie świata strony
Dobrą nowinę nieśli
Wioskom,narodom i miastom
A hipów było miliony
A Andrzej im ojcem i matką

Offline Profil  

PostWysłany: 29 Lis 2010, 02:00 
Awatar użytkownika

Miejscowość: ???
...wiele miłości i radości z każdego dnia,nawet tego mniej udanego.
Spokoju,wytchnienia i tyle zdrowia ,by wystarczyło na wszystko co sobie jeszcze zaplanowałeś do zrobienia na tym ziemskim łez padole :) A Ojciec nasz ,który jest w niebie i imię jego święcisz zawsze jest z Tobą na wieki wieków amen.hej :)

Offline Profil  

PostWysłany: 29 Lis 2010, 20:07 

Andrzeju, życzę Ci Bożego błogosławieństwa i przede wszystkim dużo sił.

Offline Profil  

PostWysłany: 29 Lis 2010, 20:34 
Administrator
Awatar użytkownika

Przyłączam się do wszystkich życzeń no i oczywiście dużo sił na INDIE!!!

Offline Profil  

PostWysłany: 29 Lis 2010, 20:48 
kaja napisał(a):

JESTEM ZA INDIAMI, NAWET BARDZO - ALE NIE ZA ICH BÓSTWAMI - ZOB. http://pl.wikipedia.org/wiki/D%C5%BAagannatha - WIĘC BARDZO PROSZĘ ZDJĄĆ TEN OBRAZ ZE STRONY TYTUŁOWEJ (O ZŁOTYM SERCU)

PostWysłany: 29 Lis 2010, 20:59 
Administrator
Awatar użytkownika

Herbert napisał(a):
kaja napisał(a):

JESTEM ZA INDIAMI, NAWET BARDZO - ALE NIE ZA ICH BÓSTWAMI - ZOB. http://pl.wikipedia.org/wiki/D%C5%BAagannatha - WIĘC BARDZO PROSZĘ ZDJĄĆ TEN OBRAZ ZE STRONY TYTUŁOWEJ (O ZŁOTYM SERCU)

Herbercie, wiem o Twoich zastrzeżeniach. Ludzie są różni na całym świecie, coraz więcej ateistów, Czy mamy wszystkich zdejmować, unikać? Przymykać oko na to, że istnieją? Ignorować ich? Gdyby nie pojechał nie byłoby tego zdjęcia, czy coś by się zmieniło ??? Poza tym, (wiem od Andrzeja) Benedykt XVI, doszedł jednak do wniosku, że świat się unifikuje i jednak modlimy się wszyscy do jednego Boga. Mam nadzieję, że nikt nie posądzi mnie o herezję, tak zrozumiałam...Chyba dekalog nam nie zabrania przyjaźnić się z krisznowcem, ateistą, i nie wiem kim jeszcze?? ?Możemy pokazać im naszą wiarę, jeśli zechcą, przyjmą, jeśli nie to - nie...

Offline Profil  

PostWysłany: 29 Lis 2010, 21:37 
kaja napisał(a):
Herbert napisał(a):
kaja napisał(a):

Herbercie, wiem o Twoich zastrzeżeniach. Ludzie są różni na całym świecie, coraz więcej ateistów, Czy mamy wszystkich zdejmować, unikać? Przymykać oko na to, że istnieją? Ignorować ich? Gdyby nie pojechał nie byłoby tego zdjęcia, czy coś by się zmieniło ??? Poza tym, (wiem od Andrzeja) Benedykt XVI, doszedł jednak do wniosku, że świat się unifikuje i jednak modlimy się wszyscy do jednego Boga. Mam nadzieję, że nikt nie posądzi mnie o herezję, tak zrozumiałam...Chyba dekalog nam nie zabrania przyjaźnić się z krisznowcem, ateistą, i nie wiem kim jeszcze?? ?Możemy pokazać im naszą wiarę, jeśli zechcą, przyjmą, jeśli nie to - nie...

POJECHAC, OCZYWISCIE - NIE IGNOROWAC, NIE UNIKAC! OWSZEM, PRZYJAZNIC SIE - Z KAZDYM CZLOWIEKIEM! NAWET TOLEROWAC JEGO RELIGIE. ALE NIE UCZESTNICZYC W NIEJ - BO "UNIFIKACJA" TO NIE MOZE BYC PRETEKST DO SYNKRETYZMU. WIEM O CZYM MOWIE, 33 LATA TEMU SAM BYLEM KRYSZNOWCEM...

PostWysłany: 30 Lis 2010, 05:03 
Awatar użytkownika

Miejscowość: ŁÓDŹ
ABYŚ ANDRZEJU DALEJ KONTYNUOWAŁ SWOJE DZIEŁO JAK TO CZYNIŁ ANDRZEJ APOSTOŁ ,
ABYŚ ZAWSZE MIAŁ TĄ POTĘŻNĄ SIŁĘ PRZETRZYMANIA ZŁYCH WIATRÓW ROZWIEWAJĄCYCH TWOJE WŁOSY ,
ABYŚ ZAWSZE BYŁ DALEJ RADOŚCIĄ I DAWAŁ JĄ BEZINTERESOWNIE KAŻDEMU KTO JĄ POTRZEBUJE ,
ABYŚ ZAWSZE W KAŻDYM DNIU OTWIERAŁ SWOJE OCZY I WIDZIAŁ ŚWIAT TĘCZY ,
ABYŚ ZAWSZE BYŁ DROGOWSKAZEM DLA ZAGUBIONYCH I ZMĘCZONYCH ŻYCIEM LUDZI TAKICH JAK JA ,
ABYŚ ZAWSZE SWOJĄ WIEDZĄ I SZLACHETNOŚCIĄ BYŁ TARCZĄ
DLA SIEBIE I INNYCH ,
ABYŚ ZAWSZE ODPOCZYWAŁ W BLUESIE I NIÓSŁ JEGO DOBRE PRZESŁANIE ,
ABYŚ ZAWSZE ŻYŁ W ZDROWIU ,
TEGO CI ŻYCZĘ I DZIĘKUJĘ W DZIEŃ TWOICH IMIENIN .

Offline Profil  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 19 posty(ów) ]  Moderator: puniek Idź do strony 1, 2  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości