Ostatnia wizyta: Obecny czas: 23 Gru 2024, 18:20

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 12 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: TOŻSAMOŚĆ BOGA
PostWysłany: 19 Gru 2010, 21:34 
Administrator
Awatar użytkownika

Jan napisał(a):
Administratorko Kaju! Widzę, ze idziesz w zaparte. Kiedy się bronię i wyjaśniam, to usuwasz.
Tylko kłamiesz, łgarz, manipulujesz i oczerniasz.
Robisz to dlatego, że jak napisałaś, że nie wierzysz ani w niebo, ani w piekło, a z tego co widzę, to ty się Boga nie boisz. Dlatego upodobałaś sobie, aby mnie poniżać. Z powodu krzywdy, jaką mi w ten sposób wyrządziłaś będę wklejał ten wpis non stop gdzie się da.

JANIE MAM PROŚBĘ ABYŚ SKONTAKTOWAŁ SIĘ ZE MNĄ na maila kpbal@poczta.onet.pl
I DOKŁADNIE WYTŁUMACZYŁ O CO CHODZI BO NIC NIE ROZUMIEM. MAM PROBLEMY Z POCZTĄ TERAZ Z FORUM...

Offline Profil  

Temat postu: Re: TOŻSAMOŚĆ BOGA
PostWysłany: 18 Sty 2011, 10:44 

Pozdrawiam cię i ja Szpaku . Życzę wam spotkania wielu wspaniałych ludzi na swej drodze w podróży do Indii i trzymam za was kciuki. Z Bożym prowadzeniem i mocą dla was.

Czasem zastanawiam się Kim dla mnie jest Bóg tak naprawdę mam kilka odpowiedzi wychodzace z mego serca;
jest Ojcem,tym który kocha każdego z osobna bez względu na to czym się kto zajmuje czy jak żyje,jest tym który chce podzielić się z nami miłością. Jest Tym, który wspiera i podnosi, kiedy upadam! Mogę z nim jeździć autobusem co dzień rano, piec ciasto, tańczyć, słuchać muzyki...Nie wyobrażam sobie, aby miało Go nie być. Często działa po przez drugiego człowieka ...przyjaciół, mojej mamy, znajomych.
Bóg jest prawdziwy i mimo, że nie można po ludzku zrozumieć skąd pochodzi - to warto Mu zaufać. Ja się tego uczę przez całe swe życie.

Dążę do pokoju z Bogiem, z róznym skutkiem, cokolwiek myślę o istnieniu i czymkolwiek się zajmuję i jakiekolwiek są Moje pragnienia w tym całym zamęcie życia, chcę i staram się zachować pokój ze swą duszą, choć nie zawsze to wychodzi ...mam w Nim nadzieję, wierzę i ufam....Jemu..tylko On moją opoką. Lecz czy zasługuję? Na to wszystko co mam...nie wiem On wie co robi..Jemu się poddaję.

Pokoju wszystkim.

Offline Profil  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 12 posty(ów) ]  Moderator: puniek Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości